News

Novosti i ažuriranja ovdje uskoro!

Naša misao vodilja temelji se prije svega na pouzdanosti, ljudskosti i održivosti. U nemilosrdnom poslu profesionalnog nogometa danas su takozvani „ mekani“ faktori od enormne važnosti.

Socijalna kompetencija, komunikacija, iskrenost i poštenje najvažnije su osobine našeg tima. Želimo naše partnere dugoročno i sa ciljem pratiti i usmjeravati na njihovom putu ka uspjehu. Vrijedno posredovanje i pouzdano vođenje brige jednako su važni kao i egzaktno planiranje karijere.

Diverzikacija je naš program. Mi savjetujemo igrače, trenera kao i menađment. U tome ne poznajemo granice ni po pitanju naših napora ni na zemljopisnoj karti. Mi smo globalno smješteni, imamo kompetente suradnike u različitim zemljama.

U tome smo izrazito inovativni. Moderna oruđa manađmenta, suvremeni modeli vođenja, tehnički optimalno podržani načini komunikacije kao i visoka gustoća umreženosti podrazumijevaju se jednako kao i naši visoki kriteriji i stručna kompetentnost. Ujedinjenje kvalitete s modernim dinamičnim procesima je put do uspjeha. Do uspjeha i zadovoljstva.