News

Novosti i ažuriranja ovdje uskoro!

Uwe Rapolder
Profesionalni trener / ekonomistMalte Höch
Predsjednik upraveFrank Sagehorn
Mentalni trenerUwe Rapolder je prije svega poznat kao dugogodišnji profesionalni trener. Njegova stručna kompetentnost u nogometu je neosporna. On je priznat kao prvi koncept-trener u Njemačkoj. Uveo je pojmove poput „ Automatismen“ (automatizmi), „Vertikalspiel“ (okomita igra) i „Pressing“ (presing).

Njegova metodika treninga danas vrijedi kao standardna, čak i kod Njemačkog Nogometnog Saveza. U sklopu literarnog projekta posjetio je u protekle dvije godine trenere kao što su Ferguson, Mancini, Klopp, Hitzfeld i Eriksson.

Uwe Rapolder diplomirao je ekonomiju u Zurichu i stekao radna iskustva kod Credit Suisse. Održava seminare o paralelama između profesionalnog nogometa i ekonomije u velkim njemačkim tvrtkama. Govori pet jezika i u svijetu nogometa se osjeća kao kod kuće. Njegova kompetencija, umreženost i iskustvo po sportskim kao i ekonomskim pitanjima u ovom obliku su teško nadmašivi.
Malte Hoech je kao dugogodišnji odvjetnik odgovoran za poslovno područuje trgovanja. Kao stručni odvjetnik za trgovačko pravo, pravo trgovačkih društava i kazneno pravo sa svojom djelatnošću docenta na Sveučilištu u Heilbronnu donosi visoku mjeru kompetentnosti i znanja u timu s direktorom Uwe Rapolderom.

Zbog njegova dugogodišnja iskustva s medijskim događajima i poslovnim posredovanjem ističe se kao pouzdan i postojan partner u posredovanju. Osobni coaching kao i stvaranje i vođenje konferencija za štampu, ophođenje s medijima, vođenje brige i posredovanje pri transferima jednako se podrazumijevaju u njegovom repertoaru kao i pravna izrada ugovora i činjeničnih stanja.

Frank Sagehorn već dugi niz godina radi kao mentalni trener orientiran na praksu. Izvorno dolazi iz struke zdravstvenih usluga i prehrane.

Sebe rado naziva „optimizatorom energije“. Njegova konceptcija je bazirana na jednom unutrašnjem (psiha) i jednom vanjskom putu (fizika) harmonizacije i stabilizacije sportaša. Aktivni sportaš dobiva individualni, njemu prilagođeni mentalni trening.

Pritom se Frank Sagehorn oslanja na cjelovit pristup čija je primjena jednostavna svakoj osobi.