News

Novosti i ažuriranja ovdje uskoro!

Savjetovanje

Prvo područje naših usluga obuhvaća savjetovanje klubova, saveza i drugih organizacija pri uvođenju inteligentnih sredstava menadžmenta u vodeće poslove kao i u razvoj novih uzora odnosno filozofija. Pritom smo u kontaktu s vodećim stručnjacima na tim područjima i duboko smo uvjereni da će se ova sredstva relativno brzo snažno etablirati u profesionalnom sportu.

Upravo u našem vremenu brzih i dinamičnih promjena klubovi u profesionalnom nogometu su kao gospodarska poduzeća suočeni velikim izazovima po pitanju filozofije. Odgovarajući, klubu i sredini prilagođeni uzori temelj su svakog postojanog uspjeha.

Coaching

Drugo područje je coaching trenera, tj. suranja s trenerima na područjima koja su suvremenom sportu od velike važnosti.

Odrednice su pritom slika ličnosti, stil upravljanja i vođenja , stručna kompetencija, smisao za organizaciju kao i, ne manje važna, pojava u javnosti.

Moderni trener je u današnjem vremenu mnogo više od voditelja vježbi na travnjaku, zbog čega je profil radnog mjesta znatno diferenciraniji nego u ranijim godinama.

Pitanje tko „trenira“ trenera opravdanije je nego ikada. U intenzivnom dnevnom radu može biti vrlo važno u razgovorima s osobom od povjerenja reflektirati određene situacije.

Vođenje brige

Treče područje odnosi se na otkrivanje, brigu i savjetovanje igrača. Ovdje igrač ima koristi od cjelovite palete ponuda. Stručnjaci u različitim segmentima u suradnji s klubom razvijaju kako osobnost igrača tako i igračku klasu.

Veliku pozornost pridajemo poticanju vrhunskih talenata. Prije svega Uwe Rapolder momcima može biti od ključne pomoći zahvaljujući svom velikom iskustvu i znanju o znatnim ljudskim i sportskim zahtjevima s kojima je mladi igrač suočen. Veliku važnost pridajemo i društvenim vještinama. 

Nogomet je danas više no ikad timski sport. Komunikacijske vještine, odgovornost, poštovanje i želja za učenjem karakterne su osobine koje igrača čine pravom ličnošću. I ovdje poznajemo adekvatne tehnike. Povrh toga, izvrsna umreženost Pole-1 d.o.o. omugućava skladno i unosno djelovanje svojih klijenata.

Dobar je osjećaj igrati nogomet u pravo vrijeme u pravom klubu.